Nominatie 'Beste Vermogensbeheerder 2012'!

Hoera! Helliot Vermogensbeheer is voor het derde achtereenvolgende jaar genomineerd als één van de vijf Beste Vermogensbeheerders in 2012. Wij maken dit jaar wederom kans op de Gouden Stier 2012. Dé vakjury prijs voor de Vermogensbeheerders.

Nieuw is dat de voorselectie dit jaar niet op basis van het meeste aantal stemmen is gemaakt, maar door uitgebreid onderzoek van de redactie van Belegger.nl. Voor het onderzoek naar de beste Vermogensbeheerder zijn dit jaar bijna 200 vermogensbeheerders uitgenodigd om mee te doen aan een onderzoek. Zij moesten onder andere een beleggingsvoorstel maken voor een fictief echtpaar. Op basis van de aangeleverde informatie zijn, samen met de IVVT - Instelling voor Vermogenstoetsing, vijf genomineerden geselecteerd. De kanshebbers op een Gouden Stier 2012 kunt u bekijken via deze link.

De winnaars worden bepaald door de vakjury, die dit jaar bestaat uit Jan Maarten Slagter (VEB), Jaap Koelewijn (Nyenrode), Jan Paul Raterink (IVVT Instituut voor Vermogenstoetsing), Jeroen Tuijip (Edmond Halley), Tim van der Weide (PGGM), Freddy van Mulligen (Achmea) en Karel Mercx (Beleggers Belangen) en de Belegger.nl-redactie.

Op donderdag 8 november zal de Posthoorn kerk in hartje Amsterdam de locatie zijn van de door Belegger.nl georganiseerde Oscar-uitreiking voor de Nederlandse beleggingsindustrie. Net als voorgaande jaren is ook 2012 zeker geen eenvoudig beleggingsjaar. Des te spannender is het wie uiteindelijk het ere metaal heeft gewonnen, ofwel een Gouden Stier zal bemachtigen.

Wij zijn uiteraard supertrots dat Helliot Vermogensbeheer ook dit jaar bij de beste vijf vermogensbeheerders van Nederland is geëindigd. Onze eigenwijze visie binnen de sector werpt zijn vruchten af en daar zijn we blij mee.

Voor iedereen die het nog niet weet: “Wij geloven in de kracht van een transparante en actieve werkwijze, maken alleen gebruik van goed verhandelbare pure effecten en bewaken het risico actief. Scherpe tarieven en nooit verborgen provisies. Geen woorden maar daden. Daarmee maken we het onderscheid in vermogensbeheerland.”

Uw vermogen is het waard om door een professioneel team te worden gemanaged. Mocht u benieuwd zijn geworden dan bent u altijd welkom voor een kopje koffie bij ons op kantoor in Baarn. U kunt uiteraard ook informatie aanvragen via onze site.

Met vriendelijke groet,
Team Helliot Vermogensbeheer

T 035-2400 121
E info@Helliot.nl